Ajuntament de Catí

Jornades oli
Dissabte, Desembre 6, 2014 - 17:00
Conclouen les I Jornades Gastronòmiques de l'oli i la fruita seca
Les I Jornades Gastronòmiques de l'oli i la fruita seca es celebraran fins al 14 de desembre. Temps en el qual tots els amants de la bona gastronomia local mediterrània podran gaudir durant els caps de setmana d'exquisits plats elaborats per vint-i-nou restaurants castellonencs de les comarques de l'Alt i Baix Maestrat (Pulsar per ampliar informació)

Les poblacions del programa aporten a aquesta primeres jornades gastronòmiques el seu exquisit oli d'oliva provinent dels seus extraordinaris oliveres, un patrimoni arbori rural digne de conèixer. Les ametlles també protagonitzaran bona part de les seves apostes gastronòmiques. L'or líquid castellonenc és un símbol de l'apreciada dieta mediterrània. Els vint-i-nou restaurants participants presenten nombrosos plats i receptes amb uns preus per menú que oscil·len entre els 18 i els 28 €. Totes aquestes apostes gastronòmiques tenen com a màxims protagonistes a l'oli, les ametlles, les avellanes i les nous. Per acompanyar a fruits secs i oli estaran presents els millors vins de Castelló.


L'objectiu d'aquesta campanya no només és la degustació dels productes més típics d'aquestes comarques sinó també la possibilitat de conèixer el patrimoni històric, cultural i natural dels municipis que compten amb un sorprenent patrimoni. Aquesta nova aposta gastronòmica que pretén potenciar els productes castellonencs entre veïns i visitants forma part del projecte Castelló Ruta de Sabor.

 

Les marques, "Turrones Blasco de Catí" i Formatge de Catí" s'uneixen a la marca de promoció gastronòmica Castelló, ruta de sabor.

Aquesta marca, a la que ja pertany Agua Mineral Natural L'Avellà - Balneario de l'Avellà, té com a objectiu donar a conèixer i posar en valor els productes autòctons de la nostra província.

Castelló, ruta de sabor és sinònim de qualitat, sostenibilitat, cultura, tradició i innovació.

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal