Ajuntament de Catí

Divendres, Maig 31, 2013 - 23:45
Premi "Onda Cero" a la Rogativa de Catí a Sant Pere
EL TEATRE PRINCIPAL VA ACOLLIR LA GALA DELS XII PREMIS "ONDA CERO CASTELLÓ" PREMI A LA SECCIÓ DE FESTES A LA ROGATIVA DE CATÍ A SANT PERE DE CASTELLFORT

  
L'ESDEVENIMENT QUE ORGANITZA L'EMISSORA CASTELLONENSE ATORGA EL RECONEIXEMENT A L'AJUNTAMENT D'ONDA PER LA SEVA INTERVENCIÓ EN ELS DESNONAMENTS, AL CLUB MARATÓ I MIJTA, A LA INVESTIGADORA ISABEL TENA, A LA WEBSITE "LES VILES" I AL COMTE DE CIRAT PER LA SEVA DONACIÓ A LA PROVÍNCIA, ENTRE ALTRES.

   
El món de la cultura, l'esport, l'educació i les tradicions es van donar cita la nit del dijous 30 de maig al Teatre Principal de Castelló, a les 20 hores, en l'acte de lliurament dels XII Premis "Onda Cero Castellón" , amb els que l'emissora va oferir una fotografia fixa de la societat castellonenca, el seu teixit empresarial i el seu compromís social i la seva emprenedoria.

Amb aquests premis, Onda Cero Castelló, reconeix anualment a persones, col · lectius i entitats el treball ha tingut una repercussió important en el progrés, el desenvolupament i la qualitat de vida de la societat de la província de Castelló. L'objectiu d'aquests premis és reconèixer accions que de vegades, passen desapercebudes per als mitjans de comunicació i, però, són part de la seva història i el seu progrés.

En la present edició el jurat ha reconegut la tasca de l'Associació Cultural Nova Jerusalem (Premi a la Iniciativa Veïnal), l'ajuntament d'Onda per la seva iniciativa d'assumir els lloguers per desnonats (Premi de la Integració Social), a la website "Les Viles "(Premi de la Comunicació), al comte de Cirat per la donació del seu llegat a la província (Premi de la Cultura), al pintor César Díaz Naya (Premi de les Arts Plàstiques), a Juanjo Carratalá (Premi de la Música ), al club Big Twin (Premi del Turísme), al Projecte Campions (Premi de la Solidaritat), a Walhalla de Tissat (Premi de l'Empresa), al congrés Enreda't (Premi de l'Economia), al Centre de Tecnificació Esportiva de Penyeta Vermella (Premi de l'Educació), al club Marató i Mitja (Premi dels Esports), a la rogativa Catí-Castellfort (Premi de les Festes), la doctora Isabel Tena (Premi de la Salut) ia l'Associació Juvenil Enfiladissa Jove de l'UJI (Premi del Medi Ambient).

El Codirector de Radioestadio i col · laborador de La Brúixola d'Onda Cero, Javier Ruíz Taboada, va ser l'encarregat, juntament amb la periodista d'Onda Cero Castelló, Lorena Pardo, de presentar la cerimònia de lliurament d'aquestes distincions, un acte públic que l'emissora organitza amb l'objectiu de que els premiats rebin l'homenatge de la societat castellonenca. L'accés a l'acte, al Teatre Principal de Castelló va ser lliure i gratuït.

Els XII Premis "Onda Cero Castellón" compten amb el patrocini institucional de l'Ajuntament de Castelló i la Diputació Provincial de Castelló.

Imatges: 
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal