Benvinguda

BENVINGUDA DE L'ALCALDE (Sr. Pablo Roig Ferrando)

Esta pàgina web de l’ajuntament de Catí, des de la que us dóno la benvinguda, pretén ser un instrument per a integrar la nostra població en la societat de la informació en què vivim. Les noves tecnologies es converteixen en els nostres dies en la millor ferramenta per a salvar la distància que ens separa dels grans centres econòmics, polítics i culturals. D’esta forma, Internet és un vehicle imprescindible per al desenvolupament cultural, social i econòmic del nostre municipi.

L’ajuntament de Catí obri esta finestra plena de continguts per a millorar la seua gestió i perquè des de qualsevol punt del món siga possible obtindre informació transparent i actualitzada de la nostra població. Al mateix temps ofereix als ciutadans un canal de comunicació  amb l'administració local que els permetrà l'accés a diferents serveis prestats per l'ajuntament per a que puguen realitzar, si ho dessitgen, a través d'internet, aquells tràmits, consultes i gestions que necessiten d'una manera àgil, moderna i eficaç, tal com ho demanda una societat moderna com la nostra.

Ara l’ajuntament de Catí estarà més a prop de tots, en especial d’aquells que estimen al nostre poble, però que per diverses raons estan allunyats geogràficament d'ell.

Estic convençut de l’èxit d’esta pàgina web, per això us animo a que col·laboreu amb les vostres aportacions i opinions a la millora del seu contingut, compromís que des d’esta corporació municipal assumim per al futur.

Només em resta aprofitar l’oportunitat per a invitar a totes aquelles persones que estiguen llegint estes línies a què complementen esta visita virtual amb una visita real a la nostra població. Ací trobaran paisatges naturals impressionants, festes, cultura i gents que esperen la seua visita. Ben de segur que no quedaran en absolut decebuts.

Una cordial salutació.

D.Pablo Roig Ferrando

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Catí, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: C/ Mayor, 1, Ajuntament de Catí, 12513, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).