Festes

Festes en Catí

 

FESTES AMB ELS CINC SENTITS

Catí viu les seues festes i tradicions:

Festes que es caracteritzen per omplir els seus carrers de color, desfilades, música i bous. Tot això amb un ambient acollidor i proper en el que qualsevol visitant és ben rebut

Festes Populars en Catí:

Sant Antoni (2on/3er. cap de setmana de gener).  Festa amb una monumental foguera, repartiment de coquetes i benedicció dels animals.

Romeria a la Mare de Déu de l'Avellà: Dilluns 1ª setmana de Pasqua.

Sant Vicent (dilluns 2ª setmana de Pasqua) amb missa en la capelleta de la Font de Sant Vicent.

Festes de la Joventut: 2ª/3ª setmana de Juliol. Bous, orquestra i menjars de germanor.

Festes Majors (comencen el divendres anterior al 15 d'agost). Dedicades a Ntra. Sra. de l'Assumpció (15 d'agost), Sant Roc (16 d'agost) i Sant Cristòfol (17 d'agost). Mescla de devoció i alegria amb verbenes, concurs d'emboladors, bous al carrer, passacarrers, ball pla, orquestres, concerts, música ...

Festa de l'Avellà (8 de setembre). Festa de la patrona de la localitat. Amb missa major i processó en l'ermita.

Festa de Sant Martí de Tours (11 de novembre). Festa del sant patró de la localitat amb solemne missa major, processó i dinar dels jubilats.

Més informació en:

http://www.catimenu.com/festes.htm

http://www.catimenu.com/festes01.htm

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Catí, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: C/ Mayor, 1, Ajuntament de Catí, 12513, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).